John Olsen • photodan.dk | Ørnberg Vin på Sjællands Odde - Geopark Odsherred

Ørnberg Vin på Sjællands Odde - Geopark Odsherred

March 10, 2016  •  Leave a Comment

Har du lyst til at vide mere om Ørnberg Vin på Sjællands Odde. Så er der sammensat en spændende informationsvideo med en rundtur i den nu 2.2 ha store vinmark, som kigger mod syd ved Drusbjergvej - med udsigt ud over Sejerøbugten.
Der vises drueplukningen, grundig information om vindyrkningen fortalt af vinavlerne Anders Ørnberg Eriksen og Niels Esbjerg Jensen, som fortæller entusiastisk om deres vinproduktion, som startede i 2007. I 2014 blev Ørnberg Vin kåret til Årets bedste Vingård, som gives til den vingård med den højeste gennemsnitlige bedømmelse af de tre bedste vine. Prisen uddeles af Foreningen af Danske Vingårde.
Der vises klip fra den traditionsrige fællesfrokost med dejlige pølser, hellefisk, laks og skønne oste, som serveres i vinmarken for de mange passionerede drueplukkere, og klip fra Dragsholm Slot, som sælger Ørnberg vine i restauranten. Køkkenchef Claus Henriksen skænker vinen op i gourmetrestauranten og præsenterer den dejlige mad på Geopark Odsherred stellet.

https://www.youtube.com/watch?v=IzBx_dfof0s

Billedserie her: http://johnolsen.zenfolio.com/p163343225

JO_00607_8811JO_00607_8811Vindyrkning hos Ørnberg Vin, Drusbjergvej 2, Sjællands Odde - Niels E. Jensen og Anders Ørnberg
Foto/video/redigering: John Olsen/photodan.dk


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (6) June (5) July (3) August (1) September (2) October (1) November December (2)
January February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December
January February March (3) April (1) May June (1) July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December