John Olsen • photodan.dk | Julemanden kommer til Rørvig

Julemanden kommer til Rørvig

December 22, 2013  •  Leave a Comment

Søndag eftermiddag ankom julemanden og hans nisser til Rørvig havn, hvor han uddelte julegodter til de mange børn på havnen. Nykøbing Sj. Stadsorkester spillede på Rørvig havn og marcherede senere ad Toldbodvej til Eurospar Supermarked, hvor der blev også blev uddelt godteposer. Nykøbing Sj. Stadsorkester underholdte med mange af de populære julemelodier. Der blev solgt pølser og æbleskiver på parkeringspladsen. Der var rigtig mange mennesker der deltog i festlighederne.

Julemanden kommer til RørvigJulemanden kommer til RørvigSøndag eftermiddag ankom julemanden og hans nisser til Rørvig havn, hvor han uddelte julegodter til de mange børn på havnen. Nykøbing Sj. Stadsorkester spillede på Rørvig havn og marcherede senere ad Toldbodvej til Eurospar Supermarked, hvor der blev også belv uddelt godteposer.


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (6) June (5) July (3) August (1) September (2) October (1) November December (2)
January February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December
January February March (3) April (1) May June (1) July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December