John Olsen • photodan.dk | Kystens vilde grøntsager

Kystens vilde grøntsager

August 03, 2013  •  Leave a Comment

Naturvejleder Jørgen Stoltz fortalte om de mange spændende spiselige planter der findes langs vore kyster her i Geopark Odsherred. Ved Sejerøbugten blev der lyttet, kigget og smagsløgene kom på arbejde med de mange spændende smagsoplevelser som bød på smagen af friske nødder, asparges, kål, brøndkarse, agurk, koriander og ærter m.m.  Flere af deltagerne var overrasket over de mange planter, som kysterne byder på. I forvejen kender de fleste Lammefjordens grøntsager, men Kystens vilde grøntsager gør indtryk og der vil fremover uden tvivl være mange af kystens spiselige planter i middagsretterne. Efter den spændende tur blev mange af planterne lagt op på nogle tekstark, så deltagerne fik lejlighed til at tage billederne af planterne og beskrivelsen.

Serien kan ses her: http://johnolsen.zenfolio.com/p64693637

KYSTENS VILDE GRØNTSAGER


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (6) June (5) July (3) August (1) September (2) October (1) November December (2)
January February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December
January February March (3) April (1) May June (1) July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December