John Olsen • photodan.dk | Midsommerfest på Rørvig Havn

Midsommerfest på Rørvig Havn

June 22, 2014  •  Leave a Comment
 
En dejlig fotoserie fra midsommerfesten på Rørvig havn - lørdag aften, hvor flere hundrede sommerglade mennesker hyggede sig med god musik af B-flat i teltet og efterfølgende var der koncert med Nykøbing Sj. Stadsorkester i det friske og flotte midsommervejr.
Der var båltale af formanden for Rørvig Handels- og Håndværkerforening Ejnar Olsen, som senere også sang for sammen med malermester Jørgen Hansen til Rørvig-valsen, som hører med til midsommerarrangementet på Rørvig havn.
Under sangene startede midsommerbålet på tømmerflåden i havnebasinet, hvor man samtidig kunne nyde den ildrøde aftenhimmel over Lodsoldermandsgården. B-flat var igen på programmet med den nye besætning og kl. 23 startede det flotte fyrværkeri på ydermolen på Rørvig havn.
Om eftermiddagen startede midsommer arrangementet med Bella Ballon i skikkelse af Christine Smith fra Rørvig, som optrådte med spændende ballonfigurer på terrassen ved Færgekiosken. Der var fuldt hus med mange begejstrede isspisende børn og voksne.
se fotoserie med videoklip her: http://johnolsen.zenfolio.com/p671910135
hilsen og god midsommer ! JO_00892_2448JO_00892_2448
John Olsen

Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (6) June (5) July (3) August (1) September (2) October (1) November December (2)
January February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December
January February March (3) April (1) May June (1) July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December