John Olsen • photodan.dk | Makrel Festival på Sjællands Odde - Danmarksmester blev Thomas Søfort, Ballerup

Makrel Festival på Sjællands Odde - Danmarksmester blev Thomas Søfort, Ballerup

August 26, 2014  •  Leave a Comment

 

Thomas Søfort, Ballerup blev danmarksmester med en makrel på 1035 gr. Makrel Festivalen på Sjællands Odde blev vel overstået søndag, hvor Danmarksmesteren blev kåret i overværelse af et propfyldt festtelt med både lystfiskere, familie, venner, sponsorer og leverandører, som kunne give nogle gode klapsalver til de mange vindere i de forskellige kategorier i DM makrelfiskeri.
Vinderen blev Thomas Søfort, Ballerup med en vindermakrel på 1035 gr. Vinder i ynglingekategorien blev Klara Ingels Larsen med en makrel på 930 gr., som i lang tid så ud til at blive danmarksmester, men så dukkede Thomas Søfort op med vindermakrellen på 1035 gr.
Fra arrangørernes side var både Nete Malmholt og Gordon P. Henriksen meget tilfredse med forløbet og glædede sig over den store opbakning arrangementet havde fået og ikke mindst var de glade for det fine vejr der tilsmilede arrangementet - bortset fra en kraftig byge ved præmieoverrækkelsen, som heldigvis var inden døre i det store festtelt på havnepladsen.
Der var stor søgning til udstillingen med de mange strandurter, hvor naturvejleder Jørgen Stoltz fortalte om de mange spændende strandurter, som vokser langs Odsherreds kyster.
Lørdag eftermiddag var chefkok Claus Henriksen sammen med en kollega fra Dragsholm Slot på besøg på Makrel Festivallen, hvor de lavede en spændende ret med frisk rå makrel i tynde skiver på en bund af tang og pyntet med små babygulerødder og forskellige spændende strandurter m.m. på toppen.

Både DR1, TV2 Øst og DK4 har produceret indslag fra Makrelfestivalen.

Ved præmieoverrækken afslørede Gordon P. Henriksen, at succesen ville blive gentaget på Sjællands Odde både i 2015 og 2016 - og samtidig var der en stor tak til alle de mange frivillige hjælpere, Odden havn, sponsorer og leverandører m.fl.

http://johnolsen.zenfolio.com/p951155592

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (6) June (5) July (3) August (1) September (2) October (1) November December (2)
January February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December
January February March (3) April (1) May June (1) July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December