John Olsen • photodan.dk | Smag på Geopark Odsherred

Smag på Geopark Odsherred

October 17, 2013  •  Leave a Comment

Smag på Geopark OdsherredSmag på Geopark OdsherredFor 60,- kr. kunne besøgende til "Smag på Geopark Odsherred" på Torvet i Nykøbing Sj. nyde en lækker frokostanretning fra "Madkunsten" besåtende af gulerodsgazpacho, kartoffelchutney, salat af rosenkål, rødbeder og æbler, pølse og tærte med brombær og et godt stykke brød.

Dejlige billeder og videooptagelser fra fødevarearrangementet "Smag på Geopark Odsherred" på Torvet i Nykøbing Sj. i onsdags, hvor vejrguderne var i det flotteste humør med en solbeskinnet dag, hvor de mange besøgende var på en dejlig rundtur rundt i de mange boder, hvor mange lokale gårdbutikker var repræsenteret og uddelte smagsprøver til både lokale og sommerhusgæster, som var på efterårsferie i Odsherred. Mange havde forudbestilt den dejlige madboks fra Restaurant "Madkunsten" og nød frokosten i det fri til den dejlige musik af Jensens Jazz New Orleans Serenaders.

Se serien her:  http://johnolsen.zenfolio.com/p915113956

hilsen
John Olsen

 

 


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (6) June (5) July (3) August (1) September (2) October (1) November December (2)
January February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December
January February March (3) April (1) May June (1) July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December