John Olsen • photodan.dk | Flemming Risegaard, Fårevejle vinder Årets Grand Cru gulerod 2014

Flemming Risegaard, Fårevejle vinder Årets Grand Cru gulerod 2014

October 10, 2014  •  Leave a Comment

Gulerodsavler Flemming Risegaard, Fårevejle har vundet Årets Grand Cru 2014 gulerods konkurrence for 6. gang. Han har tidligere vundet i 1998, 2001, 2005, 2010, 2011 og nu 2014 med gulerodssorten Bolero.
Flemming Risegaard blev kåret af et dommerpanel bestående af køkkenchef på Dragsholm Slot, Claus Henriksen, keramiker Martin Nybo og multikunstneren Henrik Bo, som sammen med publikum valgte Flemming Risegaard, som vinder. I sportshallen på Fårevejle Fri- og efterskole var tirsdag aften 150 mennesker forsamlet til den underholdende event, hvor eleverne fra skolen underholdte med dejlig musik og sang. Som noget nyt blev finalisternes gulerødder løbet direkte ind fra marken af elever fra Fårevejle Fri- og efterskole og frem til sportshallen, hvor de blev modtaget med klapsalver. Arne Andersen fortale om gulerodenshistorie og om Lammefjordens tilblivelse og sluttede med en stor tak for det store engagement fra Fårevejle Fri- og efterdkole.
Foto: John Olsen/
photodan.dk

http://johnolsen.zenfolio.com/p26492750

JO_01063_2014JO_01063_2014Vinder af Årets Grand Cru 2014, Flemming Risegaard, Fårevejle, som vandt for 6. gang i år


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (6) June (5) July (3) August (1) September (2) October (1) November December (2)
January February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December
January February March (3) April (1) May June (1) July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December