John Olsen • photodan.dk | Geopark Odsherred puslespil med 66 brikker præsenteret på Anneberg Vandrerhjem

Geopark Odsherred puslespil med 66 brikker præsenteret på Anneberg Vandrerhjem

December 05, 2014  •  1 Comment
 
Det store flotte Geopark Odsherred puslespil med 66 brikker i målene 69x69 cm. blev igår præsenteret på Anneberg Vandrerhjem i Nykøbing Sj., hvor den første brik blev lagt af borgmester Thomas Adelskov, Odsherred Kommune i overværelse af ca. 50 indbudte gæster og samarbejdspartnere, som alle blev udstyret med en brik, som blev placeret i puslespillet, som sælges for kr. 299,-
Thomas Adelskov indledte med en gennemgang af det lange forløb med Geopark Odsherred fra idé til den store oplevelse med Unesco godkendelsen i Canada her i efteråret. Han nævnte, at der sikkert ikke var mange der havde i tankerne ved idéens opståen, at der idag skulle lanceres et Geopark Odsherred puslespil, som Thomas Adelskov tidligere nævnte kunne bruges til viden, hygge og læring.
Det er naturvejleder Jørgen Stoltz fra Silva Danica i Nykøbing Sj. der sammen med Lykke Grafisk v/Karin Lykke Groth har tilrettelagt det omfattende projekt med beskrivelse og udarbejdelse af det flotte design på puslespillet. Idéen med puslespillet er opstået i forbindelse med de mange lokalforedrag om Geopark Odsherred op til Geoparkfestival 2014.
Efter præsentationen var der hyggeligt samvær med en buffet som bestod af en symfoni af lækre små godbidder - primært fra lokalområdet, som Anna Andersen fra "Salturten" havde tilrettelagt med smagsprøver fra det vilde Odsherred suppleret med forskellige lokale drikkevarer.

Fotos: John Olsen • 
photodan.dk
http://johnolsen.zenfolio.com/p963125782
JO_01124_7197-Edit-EditJO_01124_7197-Edit-Edit

Comments

Jørgen Stoltz(non-registered)
Dejligt at en fotograf gjorde sig den ulejlighed at deltage i vores reception. Vi har i to små virksomheder samt tre følgevirksomheder knoklet for at lave et helt specielt produkt som kan forhandles fra lokale virksomheder, der gerne vil have noget om geoparken på hylden.
No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May (6) June (5) July (3) August (1) September (2) October (1) November December (2)
January February (1) March April (1) May (1) June July (1) August September October November December
January February March (3) April (1) May June (1) July August September (1) October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December